عسل یکی از محصولات آشنا و البته مهم برای مراقبت از پوست است که باید در روتین مراقبت از پوست گنجانده شود. فواید عسل برای پوست از هیچ کس پوشیده نیست و همه میتوانند برای درمان بیماریهای پوستی رایج و همچنین حفاظت از پوست صورت و دست از آن استفاده کنند.
عسل بسیاری از خواص غنیکننده و مورد نیاز پوست را دارد که به بهتر شدن ظاهر پوست کمک زیادی میکند. عسل حتی برای درمانهای خانگی، به عنوان یک ماده مؤثر میتواند نتیجه شگفتانگیزی برای درمان بیماریهای پوستی داشته باشد. به منظور اطلاع بیشتر از خواص عسل و مزایای مصرف آن مطالعه این مقاله از وبسایت نئودرم را از دست ندهید.
استفاده از عسل برای پوست، یکی از مطمئنترین روشهای مراقبتی و درمانی پوست صورت و بدن است. مصرف عسل فواید بیشماری دارد که شامل موارد زیر هستند:
از آنجایی که عسل دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی است، بنابراین مادهای عالی برای مراقبت از پوست و مرطوب کردن طبیعی آن است. هنگامی که عسل را روی پوست میمالید، به نرم شدن لایههای بالایی پوست و نفوذ عمیق به پوست کمک کرده و همچنین باعث آبرسانی عمیق به لایههای زیرین پوست میشود. عسل برای پوست مادهای مغذی و البته درمانکننده است. برای استفاده راحتتر میتوانید از کرم های مرطوب کننده حاوی عسل مثل کرم عسل نئودرم (کرم هانی شی نئودرم) استفاده کنید.
یکی دیگر از مزایای مصرف عسل برای پوست، برطرف کردن سوختگی پوست و یا آفتاب زدگی است. اگر پوستی سوخته و آفتابزده دارید، به منظور رفع آفتاب سوختگی، میتوانید از عسل برای صورت استفاده کنید. تنها کافیست کمی آن را رقیق کرده و روی جای آفتاب سوخته باقی بگذارید و سپس بشویید.
عسل ارگانیک حاوی باکتریهای سالمی است که به درمان قرمزی و التهاب مرتبط با جوش کمک میکند. اگزما و پسوریازیس، بیماریهای پوستی هستند که موجب التهاب، قرمزی و پوسته پوسته شدن میشوند. عسل میتواند به درمان التهاب پسوریازیس و بهبود شرایط در نتیجه این بیماریهای پوستی کمک کند.
عسل دارای خاصیت روشن کنندگی پوست است. همچنین پس از استفاده درخشش و رطوبت خاصی به پوست میدهد. عسل برای درمان خشکی پوست بسیار مفید است. البته در درمان انواع پوست های چرب، مستعد آکنه و پوست های مختلط نیز بسیار خوب عمل میکند.
به منظور استفاده از ماسک عسل، یک لایه عسل روی گونهها، پیشانی و چانه خود بمالید. بگذارید ۱۵ دقیقه روی پوست بماند و با یک پاک کننده ملایم صورت بشویید تا پوستتان درخشان و هیدراته شود.
علاوه بر عسل برای پوست، موم عسل نیز برای صورت بسیار مفید است. موم عسل برای مرطوب کردن پوست، از بین بردن لکهای پوستی و چین و چروک، ترمیم پوست آسیب دیده، نرم کردن لب، درمان جوش و آکنه، رفع ترکهای پوستی، درمان التهاب پوست، درمان خارش ناشی از قارچ و عفونت بسیار مهم است. البته در درمان التهاب ناشی از اگزما و پسوریازیس نیز بسیار مفید است.
عسل خواص ضد عفونیکننده طبیعی دارد که به بهبود زخم و محو شدن جای زخم کمک میکند. عسل برای پوست، نه تنها برای نرم و مرطوب نگه داشتن پوست عالی است، بلکه با روشن کردن و محو شدن آهسته اسکارها و جای جوش، باعث از بین رفتن لکهای پوستی میشود.
عسل برای صورت میتواند به رفع اسکارهای صورت کمک کند، چرا که ابتدا باعث کاهش التهاب میشود و سپس به بهبود سریعتر پوست کمک میکند و به نوبه خود باعث میشود اسکار به سرعت محو شود. عسل برای صورت، محو کردن جای آکنه و همچنین درمان سوختگی و بریدگیهای عمیق مفید است.
برای اینکه پوست خود را هیدراته و نرم نگه دارید، کافیست که ماسک عسل، زردچوبه و کشک درست کنید. از این ماسک دو یا سه بار در هفته استفاده کنید تا اثرات شگفتآور آن روی پوست را مشاهده کنید. به منظور تهیه ماسک عسل، کافیست که یک قاشق چایخوری عسل، دو قاشق چایخوری کشک و کمی زردچوبه را با هم ترکیب کنید. همه این مواد را با هم مخلوط کرده و روی صورت خود بمالید. بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس بشویید.
نکته: اگر پوست چربی دارید، یک قاشق چایخوری آرد نیز به ماسک عسل برای پوست صورت اضافه کنید.
یکی دیگر از اثرت معجزهآسای عسل برای صورت، استفاده از ماسک عسل و سرکه برای پوست است. به منظور تهیه ماسک عسل و سرکه، کافیست که دو قاشق عسل را با همین میزان سرکه مخلوط کنید و به صورت هفتگی روی پوست خود بمالید. بعد از مدتی شاهد اثرات آن روی پوست خود خواهید بود.
برای اینکه فواید عسل برای صورت بیشتر شود، کافیست که انواع ماسک عسل را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه روی پوست خود نگه دارید. سپس با آب نیمه ولرم بشویید.
اتفاقی که در مصرف بیش از حد عسل برای صورت در بدن میافتد، دقیقا مشابه مصرف زیاد شکر است. قند دریافتی زیاد لوزالمعده را وادار به تولید انسولین اضافی میکند و مازاد آن در بدن به صورت چربی ذخیره میشود و این رخداد دقیقا آغاز فرایند چاق شدن انسان است. مشکلات قلبی و بیماریهای کبدی عوارض دیگری از زیاده روی در مصرف هر نوع قند حتی عسل است.